top of page

Godt nytår

Et årsskifte giver anledning til refleksion over året der gik - og se frem mod det nye år der kommer🤓


2023, året hvor Yoga På Toppen har fejret 4 års fødselsdag, har været et år med op og nedture.

Masser af opture med yogaen🧘🏻‍♀️❤️ Både sammen med mine skønne holddeltagere og gennem fordybelse i yogaens univers med kursus, workshop samt gennem min egen daglige praksis. 

I løbet af året blev det til en ny yoga uddannelse i Embodied Yin Yoga👏🏻 

Nedtur personligt på grund af arbejdsrelateret stress😵‍💫 - ikke som yogalærer, men i mit job som ergoterapeut. 

Jeg ved heldigvis, at yogaen hjælper mig tilbage til overskud og glæde😁 

Jeg har haft behov for at finde en yogaform med et større fokus indad, hvor kernen var at berolige mit nervesystem, og derfor er jeg dykket ned i Mediyogaen. En blid yogaform som kobler yogisk visdom med vestlig medicinsk forskning. Mediyoga’en har givet mig fantastiske redskaber til at lytte til min krop og mine behov. For nu har jeg brug for at lytte videre, inden jeg finder svaret på, hvad fremtiden skal bringe🤔

Heldigvis kan jeg fortsat undervise jer i yoga🤗 Og jeg lægger ud i januar med hatha yoga holdet, som fortsætter for de skønne kvinder, som uge efter uge kommer og nyder at give sig selv en opmærksom pause. Hatha yoga som både byder på fysiske udfordringer og tid til at lytte indad gennem pranayama og yoga nidra meditationer.

Mandeyogaen er i vinter sat på pause. En lille trofast skarer af mænd har bakket op om holdet, og jeg har lovet dem at finde et andet tidspunkt at mødes. Det håber jeg bliver muligt i løbet af 2024🧘🏻‍♂️

Som noget nyt glæder jeg  mig til at undervise i MediYoga, som er den her blide, men super effektfulde yogaform, hvor alle kan få mulighed for at skabe rum til at møde sig selv, lige der hvor du er nu, få løsnet op, komme ned i gear og få beroliget nervesystemet. En yogaform, som forskning viser har positiv effekt på stress, udbrændthed, hjertesygdom samt smerter❤️‍🩹


Jeg er taknemmelig for også i 2023 at have haft muligheden for fordybelse. 

Jeg er taknemmelig for, at jeg er stoppet op og har taget mig tid til at lytte til min krops signaler. 

Jeg er taknemmelig for, at jeg har fundet Mediyogaen og gennem den er kommet ned i gear og får støtte til finde den rette balance i livet.

Jeg ser frem til et 2024 med fortsat mulighed for at dele min passion for yoga med jer. Jeg er sikker på, at det fortsat vil give mig masser af energi og glæde😊

Ved årsskiftet kan vi give slip på det gamle år  og træde ind i det nye år med ny energi - Et nyt år med ny styrke, nye tanker og nye muligheder🎉🎁


Godt nytår til alle,

Lene🙏🏻


 

34 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yoga retreat i Skagen -Hvorfor?

YOGA RETREAT I SKAGEN - HVORFOR? Retreat betyder at trække sig tilbage. Ved at trække dig tilbage fra hverdagen giver du  dig selv mulighed for at stoppe op, lytte til kroppens signaler, kigge indad o

bottom of page