top of page

Om Yoga på toppen

Yoga på Toppen - på toppen af Danmark.

Yoga på Toppen - på toppen med yoga. Yoga med fokus på at øge fysisk og psykisk velvære i hverdagen.

Yoga På Toppen, Skagen, er startet i 2019 af yogalærer og ergoterapeut Lene Juul Iversen. Lene er uddannet yogalærer i hatha og astanga yoga ved Nepal Yoga Home.

I 2020 har hun uddannet sig til yoga nidra lærer - yogaens søvn, en meditationsform, hos Scott Moore, USA.

Yoga på Toppen tilbyder hatha og astanga yoga samt yoga nidra.

Om sommeren tilbydes udendørsyoga - enten på terrassen eller Skagens smukke Sønderstrand.

Om Lene

I mine teenageår stiftede jeg første gang bekendtskab med yogaen. Siden er jeg gentagne gange vendt tilbage til den og de sidste 10 år har jeg haft en fast praksis. Yogaen har fulgt mig, fordi den giver mig glæde, overskud, ro samt fysisk og psykisk velvære i hverdagen.

Da jeg rundede de 50 besluttede jeg mig for, at give mig selv den gave at blive yogalærer. Både for at fordybe min egen praksis, for at styrke mit helbred og fordi jeg gerne vil dele min begejstring for yogaen med andre.

Jeg drog i september 2019 afsted til Nepal og tog min uddannelse hos Nepal Yoga Home i Kathmandu. En holistiske uddannelse i Hatha og Ashtanga yoga certificeret af Yoga Alliance International. Et uddannelsesforløb, hvor jeg fik lov at “leve yogaen” 24/7 i hverdagen, og for alvor fik øjnene op for at yogastillingerne sammenkoblet med åndedræt, meditation og mindfulness kan være vejen til større velvære, fysisk og psykisk.

Hjemme igen begyndte jeg som gæstelærer hos Skagenyoga. Her havde jeg hatha og astanga inspirerede klasser. Da jeg selv har rundet de 50, er det ikke klasser, hvor vi står i armstand eller skal have fødderne om i nakken, men yoga hvor de fleste kan være med. Yoga som giver kærlighed til din krop og sind, yoga hvor du kan være til stede i nuet og opleve sammenhæng mellem sind, åndedræt og krop.

Jeg elsker nemlig især yogaen, når bevægelser følger åndedrættet og man kommer i flow.

I 2020 flyttede jeg mine yogaklasser til et fantastisk lokale med havudsigt på Kuttervej i Skagen. Derudover modtager jeg private kunder i mit lille studie i annekset på Rimmervej.

Med yogalærer uddannelsen har jeg nu fået mulighed for at fordybe mig i  yogaen og dele den med dig.

Ved siden af arbejder jeg fortsat som ergoterapeut på et lokalt genoptræningscenter. 

IMG-0813.JPG
bottom of page