top of page

Om Yoga På Toppen

Yoga på Toppen - på toppen af Danmark - på toppen med yoga.

 

Yoga med fokus på at øge fysisk og psykisk velvære i hverdagen.

Læs mere om mig, Yoga På Toppen og hvad jeg tilbyder her. 

Om mig

I mine teenageår stiftede jeg første gang bekendtskab med yogaen. Siden er jeg gentagne gange vendt tilbage til den og de sidste 15 år har jeg haft en fast praksis - hvilket jeg aldrig har fortrudt! 

 

Yogaen har fulgt mig, fordi den giver mig glæde, overskud, ro samt fysisk og psykisk velvære i hverdagen. Efter mange år med yoga, er min passion stadig stor, hvilket netop er hvad, der driver mig til hele tiden at lære mere og tage nye yogauddannelser. Af samme årsag drog jeg i 2019 til Nepal for at uddanne mig, hvorefter jeg startede Yoga På Toppen - Læs mere nedenfor. 

 

Derfor er jeg glad for, at jeg med Yoga På Toppen kan dele denne glæde og passion med jer!

IMG_5714-kopi.heic
bikalpa-pokhrel-L4NA2qRqK0s-unsplash.jpg

Min uddannelse

Da jeg rundede de 50 besluttede jeg mig for, at et af mine største ønsker skulle opfyldes. Derfor gav jeg mig selv den gave, at blive yogalærer. Både for at fordybe min egen praksis, for at styrke mit helbred og fordi jeg netop gerne vil dele min begejstring for yogaen med andre.

 

Jeg drog i september 2019 afsted til Nepal og tog min første yogauddannelse hos Nepal Yoga Home i Kathmandu. En holistiske uddannelse i Hatha og Ashtanga yoga certificeret af Yoga Alliance International. Et uddannelsesforløb, hvor jeg fik lov til at “leve yogaen” 24/7 i løbet af ugerne. Her fik jeg for alvor øjnene op for, at yogastillingerne sammenkoblet med åndedræt, meditation og mindfulness kan være vejen til større velvære, fysisk og psykisk.

Hjemme igen begyndte jeg som gæstelærer hos Skagenyoga. Her havde jeg Hatha- og Astanga-inspirerede klasser. Da jeg selv har rundet de 50, er det ikke klasser, hvor vi står i armstand eller skal have fødderne om i nakken, men derimod yoga hvor de fleste kan være med. Med klasserne skal yogaen give dig kærlighed til din krop og sind, yoga hvor du kan være til stede i nuet og opleve sammenhæng mellem sind, åndedræt og krop - jeg elsker nemlig især yogaen, når bevægelserne følger åndedrættet og man kommer i flow.

 

I 2020 flyttede jeg mine yogaklasser til et fantastisk lokale med en skøn havudsigt på Kuttervej i Skagen. Her afholder jeg mine ugentlige yogaklasser og andre arrangementer. Derudover modtager jeg private kunder i mit lille studie i annekset på Rimmervej.

 

Siden min tur til Nepal i 2019 har jeg tage flere kurser og uddannelser indenfor yoga. Formålet med dette er, at dyrke min store passion for yoga og for hele tiden at udvikle mig, så jeg har mulighed for at udbyde de bedste yogaklasser til dig. Blandt andet har jeg i 2020 uddannet mig til yoga nidra-lærer - yogaens søvn, en meditationsform, hos Scott Moore, USA.

Jeg har uddannet mig til at undervise i Mediyoga ved Mediyoga Danmark og i 2023 blev jeg certificeret i Embodied Yin Yoga ved Authentic Flow Tribe.

 

Ved siden af yogaen arbejder jeg fortsat som ergoterapeut på et lokalt genoptræningscenter. 

IMG-2228.jpg
IMG_5709.heic

Mine klasser 

Jeg afholder ugentlige yogaklasser i studiet på Kuttervej 
- Dem kan du læse mere om her. 


Derudover tilbyder jeg også privat undervisning og yogaundervisning til firmaarrangementer eller andre events
- Kontakt mig endelig vedrørende forespørgsel.  


Om sommeren tilbyder jeg udendørsyoga - Enten på terrassen eller Skagens smukke Sønderstrand.
Stilarter, jeg praktiserer

Med Yoga På Toppen tilbyder jeg flere forskellige stilarter indenfor yoga; hatha yoga, mediyoga, yin yoga, yoga nidra og astanga. 

 

Hver stil har sine unikke træk og tilgange, der appellerer til forskellige mennesker og deres behov. Derfor er jeg særligt optaget af hele tiden, at udvide min viden om de forskellige stilarter og deres formål.   

 

Læs mere om de forskellige stilarter her

IMG_5710.heic
12.png
Vil du vide mere?
Her du lyst til at vide mere om mine ugentlige yogaklasser, har du spørgsmål til privatundervisning eller skal du holde et arrangement, hvor du ønsker, at yoga skal være en del af programmet - Så kontakt mig på Facebook, telefon eller mail. 
Skærmbillede 2023-08-05 kl. 13.41.58.png
Skærmbillede 2023-08-05 kl. 14.07.16.png
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page