top of page

Så er det igen tid til at sende en nytårshilsen med et tilbageblik på året der gik🥂

I januar startede jeg ud med 2 fuldt bookede hold - det gode, gamle, hyggelige hatha hold og et intenst Slank med yoga hold🧘🏻‍♀️Jeg har undervejs øvet mig på at undervise i yoga nidra meditation og begge hold har meldt tilbage at meditationerne, som timerne afsluttes med, har været et plus🕉️

Dejligt med den store opbakning, som er fortsat gennem året😘

I efteråret startede en lille gruppe til mandeyoga for begyndere. Et hold der fortsætter fra januar med mænd i alle aldre🧘🏻‍♂️


At undervise ifm firmaevents blev endnu en nyudvikling i ‘22 idet jeg i sommer blev inviteret til at undervise i yoga ved et stort firmaevent på Skagen Odde og Naturcenter - det blev en skøn dag med yoga under åben himmel med udsigt lige ud til Grenens smukke natur.

Og året sluttede med at jeg i december underviste ansatte fra Aalborg Universitet under deres ophold på Color Hotel.


I løbet af året har jeg været ude at hente ny inspiration - først i form af at deltage på et weekendretreat med masser af yoga. Ren optur❤️

I efteråret blev det til en gensyn med Nepal, hvor jeg besøgte Nepal Yoga Home hvor jeg tog min uddannelse i 2019 og yoga med udsigt til Himalaya på forskellige lokationer i Nepal🇳🇵

I kufferten havde jeg pakket bogen Light on life og har brugt den, som inspiration til at skrive indlæg på min nye blog, som gik i luften i efteråret.


Alt i alt et år med mange gode oplevelser og muligheder ovenpå de udfordrende år under coronaen🦠

Tak for 2022 til jer søde kunder og følgere - jeg ser jeg fremad til 2023, hvor glæder mig til mere yoga, mere fordybelse og et par nye tiltag.


Godt nytår🎉

Lene🙏🏻

9 visninger1 kommentar

Et gensyn med Nepal har heldigvis også betydet et gensyn med Nepal Yoga Home, hvor jeg tog min yogauddannelse tilbage i 2019.

Og det var et vidunderligt gensyn med familien bag og omgivelserne. Siden sidst har de bygget en helt ny bygning med moderne faciliteter, bl.a 2 yogasalen, en afdeling til ayurveda behandling, spisesal og køkken og flotte værelser. Den gamle bygning ligger lige ved siden af og bruges også stadig.

Som sagt er det en familiedrevet virksomhed og jeg blev modtaget med store smil af søsteren Shanti og broderen Tirtha. De var ligesom jeg glade for gensynet.

Prakesh - broren der underviser i yoga, mødte jeg senere til yogatimer.

Sidst jeg var på Nepal Yoga Home følte jeg virkelig at jeg oplevede yogaen 24/7. Og det gjaldt stadig og var så dejligt at opleve.

Yogatimer som helt naturligt inddrog mantras, mudras, chakras og altid slutter med Om Shanti,Shanti, Shanti. Elementer man sjældent møder i en dansk yogatime - mon ikke jeg skal øve mig i at tage det med i min undervisning. Det giver en skøn fornemmelse af fokus og sammenhold.

Jeg fik også lært nye pranyama teknikker og lavet skøn yoga med forskellig fokus.

At være sammen med de andre deltagere var også meget givende. Ved måltiderne - som selvfølgelig var vegatriske- var der rig mulighed for en snak om yoga og ayurveda.

Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage en anden gang.


Namasté

Lene


18 visninger0 kommentarer

Ligger friheden i rejsen til fjerne himmelstrøg?

At rejse ud, som nu til Nepal, føles som frihed. Fri fra hverdagens trummerum med arbejde, vasketøj, madlavning osv. Det er dejligt at rejse, men man indser også hurtigt at det kun føles frit, hvis ens indre fundament er stabilt. Stabilt nok til at trives i ukendte omgivelser, hvor man ofte står overfor oplevelser, der kræver en anderledes reflektion og handling end hjemme i ens egen hønsegård.

Og de fleste af os har også tænkt tanken - hvad hvis det her var min hverdag, ville det så være lige så fedt som under ferien - og er nået frem til at nej, hverdagen hjemme er nu også meget god og skal ikke permanent byttes ud.

Iyengar skriver om, at man ikke behøver søge friheden i en fjernt land. Friheden eksisterer allerede inden i dig. Yogaen giver mulighed for at finde en indre ro, der ikke forstyrres af de utallige udfordringer vi dagligt står overfor - og ekstra meget under en rejse hvor man er hevet ud af hverdagen. Og med ro i dit indre kan du opleve en anderledes frihed - en frihed der kommer af at være i balance.


Friheden venter et sted - ikke derude, men inden i dig selv.

17 visninger0 kommentarer
bottom of page