top of page

GENSYN MED NEPAL YOGA HOME

Et gensyn med Nepal har heldigvis også betydet et gensyn med Nepal Yoga Home, hvor jeg tog min yogauddannelse tilbage i 2019.

Og det var et vidunderligt gensyn med familien bag og omgivelserne. Siden sidst har de bygget en helt ny bygning med moderne faciliteter, bl.a 2 yogasalen, en afdeling til ayurveda behandling, spisesal og køkken og flotte værelser. Den gamle bygning ligger lige ved siden af og bruges også stadig.

Som sagt er det en familiedrevet virksomhed og jeg blev modtaget med store smil af søsteren Shanti og broderen Tirtha. De var ligesom jeg glade for gensynet.

Prakesh - broren der underviser i yoga, mødte jeg senere til yogatimer.

Sidst jeg var på Nepal Yoga Home følte jeg virkelig at jeg oplevede yogaen 24/7. Og det gjaldt stadig og var så dejligt at opleve.

Yogatimer som helt naturligt inddrog mantras, mudras, chakras og altid slutter med Om Shanti,Shanti, Shanti. Elementer man sjældent møder i en dansk yogatime - mon ikke jeg skal øve mig i at tage det med i min undervisning. Det giver en skøn fornemmelse af fokus og sammenhold.

Jeg fik også lært nye pranyama teknikker og lavet skøn yoga med forskellig fokus.

At være sammen med de andre deltagere var også meget givende. Ved måltiderne - som selvfølgelig var vegatriske- var der rig mulighed for en snak om yoga og ayurveda.

Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage en anden gang.


Namasté

Lene


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Godt nytår

Yoga retreat i Skagen -Hvorfor?

YOGA RETREAT I SKAGEN - HVORFOR? Retreat betyder at trække sig tilbage. Ved at trække dig tilbage fra hverdagen giver du  dig selv mulighed for at stoppe op, lytte til kroppens signaler, kigge indad o

Opmerkingen


bottom of page