top of page

Godt nytår og tak for alt i det gamle

Så er det igen tid til at sende en nytårshilsen med et tilbageblik på året der gik🥂

I januar startede jeg ud med 2 fuldt bookede hold - det gode, gamle, hyggelige hatha hold og et intenst Slank med yoga hold🧘🏻‍♀️Jeg har undervejs øvet mig på at undervise i yoga nidra meditation og begge hold har meldt tilbage at meditationerne, som timerne afsluttes med, har været et plus🕉️

Dejligt med den store opbakning, som er fortsat gennem året😘

I efteråret startede en lille gruppe til mandeyoga for begyndere. Et hold der fortsætter fra januar med mænd i alle aldre🧘🏻‍♂️


At undervise ifm firmaevents blev endnu en nyudvikling i ‘22 idet jeg i sommer blev inviteret til at undervise i yoga ved et stort firmaevent på Skagen Odde og Naturcenter - det blev en skøn dag med yoga under åben himmel med udsigt lige ud til Grenens smukke natur.

Og året sluttede med at jeg i december underviste ansatte fra Aalborg Universitet under deres ophold på Color Hotel.


I løbet af året har jeg været ude at hente ny inspiration - først i form af at deltage på et weekendretreat med masser af yoga. Ren optur❤️

I efteråret blev det til en gensyn med Nepal, hvor jeg besøgte Nepal Yoga Home hvor jeg tog min uddannelse i 2019 og yoga med udsigt til Himalaya på forskellige lokationer i Nepal🇳🇵

I kufferten havde jeg pakket bogen Light on life og har brugt den, som inspiration til at skrive indlæg på min nye blog, som gik i luften i efteråret.


Alt i alt et år med mange gode oplevelser og muligheder ovenpå de udfordrende år under coronaen🦠

Tak for 2022 til jer søde kunder og følgere - jeg ser jeg fremad til 2023, hvor glæder mig til mere yoga, mere fordybelse og et par nye tiltag.


Godt nytår🎉

Lene🙏🏻

9 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Ligger friheden i rejsen til fjerne himmelstrøg? At rejse ud, som nu til Nepal, føles som frihed. Fri fra hverdagens trummerum med arbejde, vasketøj, madlavning osv. Det er dejligt at rejse, men man i

Dagens blog indlæg handler ikke om yoga, men om Nepals levende gudinder. De fleste kender til Dalai Lama og til hvordan der ved hans død igangsættes en søgen efter hans reinkarnation. På samme måde fi

bottom of page