top of page

Godt nytår og tak for alt i det gamle

Så er det igen tid til at sende en nytårshilsen med et tilbageblik på året der gik🥂

I januar startede jeg ud med 2 fuldt bookede hold - det gode, gamle, hyggelige hatha hold ➰og et intenst Slank med yoga hold🧘🏻‍♀️Jeg har undervejs øvet mig på at undervise i yoga nidra meditation og begge hold har meldt tilbage at meditationerne, som timerne afsluttes med, har været et plus🕉️

Dejligt med den store opbakning, som er fortsat gennem året😘

I efteråret startede en lille gruppe til mandeyoga for begyndere. Et hold der fortsætter fra januar med mænd i alle aldre🧘🏻‍♂️


At undervise ifm firmaevents blev endnu en nyudvikling i ‘22 idet jeg i sommer blev inviteret til at undervise i yoga ved et stort firmaevent på Skagen Odde og Naturcenter - det blev en skøn dag med yoga under åben himmel med udsigt lige ud til Grenens smukke natur.

Og året sluttede med at jeg i december underviste ansatte fra Aalborg Universitet under deres ophold på Color Hotel.


I løbet af året har jeg været ude at hente ny inspiration - først i form af at deltage på et weekendretreat med masser af yoga. Ren optur❤️

I efteråret blev det til en gensyn med Nepal, hvor jeg besøgte Nepal Yoga Home hvor jeg tog min uddannelse i 2019 og yoga med udsigt til Himalaya på forskellige lokationer i Nepal🇳🇵

I kufferten havde jeg pakket bogen Light on life og har brugt den, som inspiration til at skrive indlæg på min nye blog, som gik i luften i efteråret.


Alt i alt et år med mange gode oplevelser og muligheder ovenpå de udfordrende år under coronaen🦠

Tak for 2022 til jer søde kunder og følgere - jeg ser jeg fremad til 2023, hvor glæder mig til mere yoga, mere fordybelse og et par nye tiltag.


Godt nytår🎉

Lene🙏🏻

21 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Godt nytår

Yoga retreat i Skagen -Hvorfor?

YOGA RETREAT I SKAGEN - HVORFOR? Retreat betyder at trække sig tilbage. Ved at trække dig tilbage fra hverdagen giver du  dig selv mulighed for at stoppe op, lytte til kroppens signaler, kigge indad o

1 Σχόλιο


Dorthe Houmann
Dorthe Houmann
30 Δεκ 2022

Rigtig godt nytår, ses i 2023🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

Μου αρέσει
bottom of page