top of page

REJSEN TIL FRIHED

Ligger friheden i rejsen til fjerne himmelstrøg?

At rejse ud, som nu til Nepal, føles som frihed. Fri fra hverdagens trummerum med arbejde, vasketøj, madlavning osv. Det er dejligt at rejse, men man indser også hurtigt at det kun føles frit, hvis ens indre fundament er stabilt. Stabilt nok til at trives i ukendte omgivelser, hvor man ofte står overfor oplevelser, der kræver en anderledes reflektion og handling end hjemme i ens egen hønsegård.

Og de fleste af os har også tænkt tanken - hvad hvis det her var min hverdag, ville det så være lige så fedt som under ferien - og er nået frem til at nej, hverdagen hjemme er nu også meget god og skal ikke permanent byttes ud.

Iyengar skriver om, at man ikke behøver søge friheden i en fjernt land. Friheden eksisterer allerede inden i dig. Yogaen giver mulighed for at finde en indre ro, der ikke forstyrres af de utallige udfordringer vi dagligt står overfor - og ekstra meget under en rejse hvor man er hevet ud af hverdagen. Og med ro i dit indre kan du opleve en anderledes frihed - en frihed der kommer af at være i balance.


Friheden venter et sted - ikke derude, men inden i dig selv.

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yoga retreat i Skagen -Hvorfor?

YOGA RETREAT I SKAGEN - HVORFOR? Retreat betyder at trække sig tilbage. Ved at trække dig tilbage fra hverdagen giver du  dig selv mulighed for at stoppe op, lytte til kroppens signaler, kigge indad o

Comments


bottom of page